Sidlista

lördag 20 april 2013

Gästdesigner Johanna "pojjo"


Hej, Jag heter Johanna Westin men kallar mig själv "Pojjo" på nätet. Jag bor långt upp i norrland, i en by som heter Kåge.. en mil norr om Skellefteå. Jag bor med min sambo och våra 2 barn.

Jag började scrappa i samband med att jag "gick in i väggen", då tipsade min läkare om Scrapbooking. Han sa jag behövde en stillsam och rogivande hobby och på den vägen är det *ler*

Jag skapar mest kort, men gör även altrade saker och en och annan layout.. jag har även sista tiden försökt mig på lite mixed media och det är så kul.

Jag har ju det stora nöjet att få gästa Scraplagret en månad, och jag fick hem ett fantastiskt dt-paket med papper och dekorationer från Prima och jag har bland annat gjort detta kort...Med pappren Prima Lyric- Premier och Prelude:



Jag har även använt jätteläckra chipboardstickers , blommor Prima Lyrics Flower Stem peach och Cabriole aqua , stämplar Prima wishes and dreams cling mount stamps.

Kram gästdesigner Johanna "pojjo"

--- 

Tack för en fin presentation och ett väldigt snyggt kort Johanna! Vill du ser mer av Johanna, kolla in i hennes blogg :) / Emma på Scraplagret

5 kommentarer:

Rozzan sa...

Herregud så snyggt kort! Jättefint dekorerat och i läckra färger. Ska bli kul att se vad du kommer att bjuda på som gästDt :) ha en fin helg
Kramiz

Ulrika aka LillBlomman sa...

Johanna! Vi är så glada att få ha dig som gästis en månad hos oss! Vilket vackert kort du skapat i sann Pojjo stil! Kram!

Stephi sa...

Så roligt att Du gästar.
Vilket snyggt kort!

Pysselfröken sa...

Åh så kul att få se Johanna här! Hon är otroligt duktig och inspirerande. Kortet är toppenfint!

Cattiegirl sa...

Underbart kort!!!!!
Kram
//cattie