Sidlista

onsdag 24 april 2013

Kaxiga tjejer i min Art-journal!

Idag blir det mycket färg, tekniker, lek och kaxiga tjejer från Prima! Visst låter det skoj! Nu kör vi!

Vi börjar med en gammal och beprövad teknik som kallas Paper Piecing. Jag stämplar först tjejen på ett papper och kläder och skor på ett annat. 
Sedan klipper jag ut delarna och limmar dem på tjejen. Ett väldigt enkelt sätt att sätta färg på kläderna.
Så här ser mitt uppslag ut i min fina Art-journaling bok. Idag har jag kladdat tjockt med färg och därför har jag limmat ihop tre sidor i taget. På så sätt får jag en lite stadigare bakgrund att jobba på. 
På min första sida har jag använt beige och rosa papper som bakgrund och en utklippt blomma. Sedan har jag jobbat med massor av lager. Jag färgade lite Texture Paste med den nya coola kulören Funky Fuchia från Dylusion. Det går utmärkt att färga både Gesso och texture Paste för att få fler nyanser att leka med.
Jag smetade min Texture Paste över en Stencil som heter Scallop Flowers. Sedan gick jag loss med stämplar och akrylfärg i massor!
Är du grön av avund eller försöker leva grönt som jag ;) Då kanske denna sidan kan inspirera lite. Här har jag börjat med ett grönt papper från Bo Bunny och sedan mistat över en Stencil med grön spray från Dylusion. Jag har också använt Grandma´s Doilie med svart akrylfärg. Jag har också använt olika stämplar från Dylusions och stämplat med grön stämpeldyna. Tjejen som är en stämpel från Prima har jag skuggat med kritor som heter NeoColors.

Många kramar från Ullis/LillBlomman!


5 kommentarer:

Stephi sa...

coolt och effektfullt... och riktigt snyggt!

Elin Larsson sa...

Blir grön av avund när jag ser det här! Så snyggt och kul att få möjligheten att kleta så här. Inser att det kanske behövs lite mer än bara klet och mod att testa!!! Underbart i vart fall :) Blir glad när jag ser det!

pojjo sa...

Mycket snyggt, ja önskar dom där stämplarna fanns i mindre stl oxå. Om man tex vill göra kort eller annat.

EmmLa sa...

pojjo/Johanna: Har du sett att Dylusions silhuettstämplar finns i mindre kortstorlek? Sök på "Mini Couture" i shoppen (eller kopiera denna länk: http://scraplagret.se/index.php?main_page=product_info&cPath=85_447&products_id=7425)
/ Emma :)

Ziro sa...

Supersnyggt! Bra jobbat! :)