Sidlista

tisdag 8 oktober 2013

Autumn leaves

Visst är det vackert med höstens alla färger! Träden lyser upp med sina orangea och gula löv. Jag försökte fånga den känslan på detta kort. 
Jag har använt Bazzills vanilj färgade cardstock som kortbas och därefter byggt på med mönsterpapper från Pion Design som heter Från Mitt Hjärta II - Rosenram. För att lyfta fram mönsterpapperet och motivet har jag använt mig av en brun cardstock. De små tagsen längst upp har jag klippt ut från samma serie och papperet heter passande nog Tagsark. Staketet är en die från Magnolia. Andra dekorationer är kakservett, wellpapp som jag färgat med Crackle Paint, halvpärlor, samt en bit spets som jag hade i mina egna gömmor.
Stämpeln kommer från Magnolias kollektion Autumn Leaves och heter Tilda with corn. Trädet är en äldre Magnolia stämpel och jag har färglagt hela motivet med Distress Ink samt Distress Markers. Det tog några timmar att färglägga för att få till den rätta färgbalansen som jag ville få fram!
På löven har jag lagt Stickles i form av Clear Rock Candy. Då lägger sig glittret som ett lättare platt skimmer istället för vanligt Stickles (som jag lagt på blommor och rosetterna) som lägger sig utanpå.
Jag har använt rosor samt Magnolias Vintage Berries till mina blomkluster. Bladen är en die från Magnolia.

Hoppas Du får en fin höstdag!

Kram

4 kommentarer:

Susy sa...

Vilket ljuvligt vackert höstjort du har skapat!
Så många underbara detaljer att titta´på!

KRAM SUSY

Stephi sa...

helt fantastiskt

pojjo sa...

Oj så vackert kort...

Unknown sa...

Vilket härligt kort!