Sidlista

onsdag 30 oktober 2013

En romantisk sista layout från mig!

Detta är faktiskt mitt sista DT alster för Scraplagret. Jag har bestämt att gå vidare och lämna min plats till någon annan designer. Jag önskar alla på Scraplagret all lycka och vill tack för den här tiden som jag varit en i teamet! Jag har med glädje och stolthet skapat för Scraplagret!
Min sista layout blir väl en typisk Ullis layout i lite romantisk stil med blommor, tags och doilies på. 

Detta fotot har jag scrappat flera gånger och det är ett av mina favoritfoton. Min man tog detta foto på mig och Viggo straxt innan Viggo fyllde ett år. Fotot är fyllt av glädje och kärlek så det passade så bra till titeln! Alla papper kommer från ett Tim Holtz block

Bakom den stora blomman har jag använt bruna platta blommor från Prima och grå Rosor även de från Prima. Wild Roses i rosa och beige finns där också. De mörkt bruna blommorna har jag mistat med brun Dylusion spray. Jag har också låtit swirlar av rhinestones virvla ut från mitt blomcluster.

Love & Happiness i träbokstäver från Prima. Här har jag lämnat den trärena. Det passar fint med den naturliga och ljusa färgen till allt det romantiska. Här och där har jag stuckit in mörka tags. Alla kanter har fått några rejäla tag med min edgescraper.

Här ser man en Vintage Lily som jag mistat brun tillsammans med ett sött hjärta i koppar.


Stor kram och tack för mig!

2 kommentarer:

Åsalill sa...

Underbar layout och stort lycka till! Jag kommer att sakna dig!
Kram
Åsalill

Stephi sa...

Vilken fin Lo,vilket underbart foto.
Stor kram till dig