Sidlista

tisdag 15 oktober 2013

Till dig

Idag visar jag en altrad papperspåse. Du hittar en liknande här. Att dekorera en påse att ge bort är en rolig present tycker jag och den går att fylla med en mängd olika saker. Godis, presentkort, ett smycke eller varför inte en god parfym!

 
 
Jag har använt mig av ett grått baspapper från Bazzill som grund och därefter byggt på med ett mönsterpapper från Pion Design som heter Från Mitt Hjärta II - Små rosor. På vänster sida har jag använt en die från Magnolia som heter Christmas Lace. Inte för att jag tycker den är så julig, utan passar utmärkt att använda närsom! Jag har även använt mig av två bårder nederst på påsen från ett annat papper från Pion Design. Det heter passande nog Bårder. Staketet är en die från Magnolia.
Den otroligt söta stämpeln kommer från Magnolias senaste kollektion Little London och heter London Tilda. Jag har färglagt med Distress Markers samt Distress Ink. Jag har lagt lite Stickles i rosett och regndroppar. Texten kommer även den från mönsterpapperet Bårder
 
 
Jag har gjort mina blomhörn med hjälp av en stor rosa ros, en liten rosa ros, Cherry Blossom,  Magnolias Vintage Berries samt rosa tulpaner.
Fjärilen kommer från samma ark som ovan som heter Bårder, och jag har klippt ut fjärilen i två olika storlekar och lagt Stickles Rock Candy på dem för att få den matta glitterkänslan.

Nu är det bara att fylla påsen med något passande till den som ska få den :) Ha en fin vecka!

Kram

2 kommentarer:

Susy sa...

Ljuvligt vackert!

KRAM SUSY

Jasmine sa...

Väldigt vackert och välgjort.
Kram