Sidlista

fredag 29 januari 2010

Gästdesigner Yolis kärlekslayout

Hej hej!

Som ni redan vet gästar ju jag Scraplagret här ett litet tag och har ju också utlovat kärlek å hjärtan i överflöd. Hoppas att ni kommer att gilla denna kärlekshyllning till min Sambo som är mer än bara Love för mig. hihi Jag tycker att vi alla ska scrappa våra älsklingar lite mer nu i alla hjärtans-tider. :D

Helt ljuvliga papper från Pink Paislee och Inkido skapade denna ljuva Layout i milda toner och sprudlande av vårkänslor och kärlek. Här har jag verkligen experimenterat med papprena och skapade som ett litet upprivet hål av det gröna pappret från Inkido.

Jag började med att skära som ett litet kors i mitten av det gröna pappret och rev sedan och knycklade pappret så att den blev som en liten ram runt motivet. Häftade fast på vissa ställen, både för att häftklamrar är så snygga men också för att hålla en del bångstyriga pappersbitar på plats. Visst blev det läckert.

Klippte ut snygga journalingrutor från ett av Pink Paislee papprena - knysklade, chalkade och lät dem hamna lager på lager. Ser ni den lilla söta biljetten med rosa prickar på tro? Jodå den gömmer sig där också! På varje bokstav som är Thickers i foam har jag lagt krackeleringslack för mer effekt.

Mums ett hav av blommor - varvat de urläckra hydrangea blommorna från prima med söta små krysantemum, som jag tror passar perfekt för alla som inte gillar minirosor så mycket men ändå vill ha effekten av dem. Ja, dom ska då verkligen inte underskattas. Högsta kvalité är det på dom också.

Känner ni igen det bruna pappret på hjärtanen? Det är baksidan på det pappret jag nyss visade er. Jag klippte ut små hjärtan i det och spred ut lite här å var på Layouten.

Längst upp i det högra hörnet lät jag lite av allt på layouten komma igen. I mitten av alla hydrangea-blommorna så är det en droppe Krackelerings lack. Blir så himla läckert. Ser ni också att jag stansat ena sidan med Martha Stewarts kantstans? Så läckert att ha med på sina LO:er.

Nästa gång vi ses kommer jag visa lite kort att ge bort till dem man älskar!

Kraaaaaaaaam

//Yoli

1 kommentarer:

Cyllan sa...

Grymt läcker LO med rivna papper och massor av blommor - Love it!
Kraaam C