Sidlista

lördag 30 januari 2010

Nyheter och Graphic 45 erbjudande!

Hej alla härliga scrappare!

Återigen är vi inne i den intensiva period av produktsläpp och nyheter, som den stora hobbymässan CHA i USA innebär. Vi har redan hunnit beställa massor, och nyheter från bl a Prima, GCD Studios och Inkido är redan på väg.

Nya stämplar och påfyllning från Crafty Individuals har inkommit, samt att vi har ett begränsat antal stansar från Nellie Snellen kvar.

Under v.5 får vi in Graphic 45:s tre nya kollektioner A Proper Gentleman, Lé Romantique och On The Boardwalk. Förbeställ dem och vi levererar så fort de når våra dörrar!


{ERBJUDANDE}

Beställer du alla tre 12x12" kollektionerna får du välja ett paket av de matchande enfärgade pappren på köpet! Pappren hittas i anslutning till varje kollektion i shoppen.

Lägg paketet som vanligt i kundvagnen, och ange kodordet "G45" i meddelanderutan vid utcheckningen.

Gäller tom kl. 23.59 söndagen den 31 januari och så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Välkommen in i shoppen :)

Och psst... det är mer nytt på gång gällande e-butiken. Vi kommer att utföra ett underhåll, som kan innebära att butiken ligger nere en stund, någon gång inom de närmsta dagarna. MEN jag lovar att det kommer bli desto bättre när den väl är igång igen!

0 kommentarer: