Sidlista

fredag 29 juli 2011

Scraplagret lanserar nya betalsätt!

I högsommarvärmen ångar även Scraplagret på. Under veckan har vi provkört nya betalmetoder och idag lanserar vi Kortbetalning och Direktbankbetalning.

Du har även tidigare kunnat betala med kort via Paypal, men med den nya tjänsten går det snabbare än tidigare. Den nya kortbetalningen fungerar med Visa och Mastercard. Vill du istället använda American Express eller Diners går det såklart fortfarande bra, men då via Paypal. Självklart fungerar Verified by Visa och Mastercard SecureCode också :)

Direktbankbetalning är en för butiken ny smidig lösning som kopplar köpet direkt till din bank. Du loggar in (med dosa) och godkänner överföringen från valt konto. Man kan säga att det är som Förskottsbetalning, men med skillnaden att du betalar direkt och utan att behöva fylla i allting manuellt. Snabbt och smidigt! 

Båda tjänsterna tillhandahålls av Payer (www.payer.se) och transaktionen sker på deras säkra server (https://secure.pay-read.se). Överföringen skyddas av 128-bitars SSL-kryptering och vi på Scraplagret kan aldrig ta del av någon kort- eller bankinformation. Det hela är med andra ord väldigt, väldigt säkert.

Som vanligt är man implementerar nyheter i koden är det tacksamt med feedback, speciellt om det är någonting som ser underligt ut eller inte fungerar. Maila webmaster(a)scraplagret.se eller lämna en kommentar om du hittar någonting. Vi läser allt! :)

Nej, nu plingar det hela tiden i min mobil. RSS-läsaren är full med nyheter. Förutom nya betalsätt har Emma hunnit lägga in mängder av nyheter från Magnolia (papper, stämplar). Och alla nyheter får jag direkt i min mobiltelefon. mycket plingande blir det...

Shoppa loss!
/Johan

0 kommentarer: