Sidlista

måndag 5 december 2011

Kit Club December 2011


Någon vecka efter att månadens Kit Club skickats ut, så brukar vi visa upp hur de blev. Nu är det alltså dags att fresta dig med vad de som beställde till december fick hem. Vi visar kiten med add-ons, alltså extra dekorationer.I Colorful-kitet kom Crates vintriga Peppermint-papper samt 2 stickersark med bårder och former och matchande cardstock. Ett mörkblått alfabet från Prima blev snyggt till. De flesta av pappren är inte helt julrelaterade, så då kändes de extra användbara om man vill kunna scrappa annat vintrigt.I övriga dekorationshögen blev det en mix av bl a röda körsbärsblommor, små vita hydrangeas, marinblå tygblomma och rött band från Webster's, rosaröda pärlor, snöflingecharms och strassbrads.Shabby Chic-kitet bestod denna gång av en mix av papper från Glitz Vintage Blue och Pink Paislees Mistables, som blir lika fina som de är som med färg på. (Matchande cardstock medföljde som vanligt).


I dekorationspåsen återfanns Prima-blommor i säckväv, blåvita körsbärsblommor, Webster-blomma i mönstrat tyg och cameo-pins, charms med strass från Prima och band, strass samt die-cuts från Vintage Blue-serien.Det söta alfabetet från Glitz kom inte med på bilderna ovan, men här syns det :)

Du är varmt välkommen att beställa januaris kit senast den 21:a december. Du kan välja mellan enstaka eller prenumeration, Colorful eller Shabby Chic-stil samt med eller utan Add-On (extra dekorationer). Längst ned i kategorin finns också kit utan bestämd stil, om du vill bli helt överraskad :)


0 kommentarer: