Sidlista

onsdag 22 augusti 2012

Echo Parks nyheter och blommor av Sticky Back Canvas


Denna sommar har ju vädret inte direkt varit det bästa. Men det hindrar ju inte från att skapa med färgglatt material som piggar upp! Echo Parks kollektion Everyday Eclectic är full av just färg och för mig är det glädje, som när man är liten och får en fin cykel:


Tillsammans med matchande cardstock och stickers är det enkelt att få en helhet i layouten. Jag gillar den stora biten vitt papper, som bryter av mot alla färger och gör att fotona ej försvinner bland allt det andra. I kanterna på det vita är det stämplat i grönt med Tim Holtz nätstämpel och sprätt med turkos Dylusions Ink Spray. Bokstäver från Basic Grey.

Blommorna uppe vid vänstra fotot är egengjorda med hjälp av Dylusions blomstämplar, Echo Parks papper och Claudine Hellmuths Sticky-Back Canvas. Det kommer ett eget inlägg om detta alldeles strax :)Längst ned stämplade jag blommor från samma stämpelark som tidigare, både med "helt tryck" och lite slarvigt som bakgrund. Jag fyllde i blommorna med NeoColor II-kritor och målade ut med vattenpensel. De fina knapparna kommer från Crate.0 kommentarer: