Sidlista

fredag 3 augusti 2012

Sneak Peek #5 Höst 2012 - {Prima Romance Novel - Tea Thyme - Blommor etc.}


Idag är det dags att visa lite av vad vi får från storfavoriten Prima snart. Det kommer till en början två läckra kollektioner med massor av tillbehör, en hög med blommor och även en del annat smått och gott. Häng på!  • Romance Novel


En ljuvlig kollektion i rosa och orange som bryter av mot de mer sobra färgerna. Se bara detta rospapper: Delikata fjärilar med strasskropp och glasliknande glitter på vingarna:


Primas fina och prisvärda chipboard som matchar perfekt:


... och så en del annat som hör serien till, såsom alfabet och strasswirls:
  • Tea Thyme


Nästa kollektion på tur är minst lika ljuvlig, men i lite mildare ton av grönt och rosa. Rosor som mönster återkommer i den vackra designen. Kollektionen känns verkligen shabby chic!De matchande rosorna ser ut som om de nyss plockats från sommarträdgården:


Det kommer också fler av de stora arken alfabetsstickers, och romantiska Notecards som blir jättefina som bakgrund på kort likväl som till journaling på layouter:


Vi får inte glömma de fina träknapparna heller, som blivit en klassiker från Prima!
  • Blommor

Prima är för många den största och bästa när det kommer till blommor. I år får vi se blommor i flera härliga nyanser av bl a korall, gult och orange, och gärna i flera lager.Dessa rosor i sex olika nyanser, Soprano, är mina favoriter än så länge. Har du någon favorit?
  • Övrigt

Såklart kommer det även andra dekorationer, främst i metall och resin. Kolla in glödlamporna med ord inuti och vingarna med hjärtat:Det är så himla snyggt bara! :)


Fler masker kommer, och även en separat Holder till Prima Press-stämplarna, så man kan köpa flera alfabeten istället (vi har några andra stilar kvar i lager):Till sist kunde vi inte motstå dessa vackra dörrar, så de fick följa med i höstens stororder:  • Vad kommer? Romance Novel: Alla papper, Chipboard Pieces, Notecards, Papillons fjärilar, Perles och Timido blommor, Say It In Crystals Swirls x3, Wood Buttons, 8x10 Alphabet Stickers, 12x12 Tiny Alphabet Stickers. Tea Thyme: Samma som Romance Novel. Blommor ur serier såsom Bel Canto, Cabaletta, Interlude, Prelude, Soprano och Soubrette. I övrigt div. dekorationer i metall/trä/resin, masker och Prima Press Holder med tillhörande Alphabet Stamps.

  • När kommer det? Vi har ännu inget preliminärt besked men troligtvis i augusti. Så fort vi vet mer uppdateras det i shoppen under Kommande nyheter.0 kommentarer: