Sidlista

lördag 4 augusti 2012

Sneak Peek #6 Höst 2012 - {Studio Calico}

På sistone har vi uppmärksammat att Studio Calico kommer med ett större sortiment av DIY-produkter (Do It Yourself), och det vill vi ha mer av i shoppen! Det är riktigt fina grejer, och vi fokuserar på att ta hem de mer speciella produkter.Masker kommer i flera storlekar...


... och Mistable Thicker Shapes, som är som tjocka stickers som du själv färglägger med t ex Mist, Distress Stains eller annat.


Wood Veneer är deras sortiment av trädekorationer, och upplägget är samma som för thickersfigurerna. De är väldigt fina utan färg också, i och för sig :)
  • HandbookEn kul nyhet för hösten tyckte vi var deras Handbook, som påminner i konceptet om sk. Smash Books. Det ska vara enkelt att dokumentera sin vardag, resor eller vad man vill bevara. 

Det är väldigt enkelt uttänkt, med ett D-Ring Album i storlek 6x8" (ca 15x20 cm), och passande Page Protectors (plastfickor) i samma grundstorlek men med olika stora fack inuti: 


Fyll fickorna med foton, journaling, fina papper etc. och dekorera om du så vill. Sen är du färdig! 


Något vi tyckte passade till Handbook var dessa Die Cut Polaroids, som små passepartout med texter såsom "Snapshot" utskurna. Sätt fotot under, och du har en snygg inramning på några sekunder.


En annan produkt som kändes helt rätt i sammanhanget är denna Roller Date Stamp, som gör att du både enkelt, snabbt och snyggt får dit datumet.   • Vad kommer? Handbook D-Ring Album/Page Protectors, Die Cut Polaroids, Roller Date Stamp, olika design på Wood Veener, Mistable Thicker Shapes och Masks, smått och gott i form av stickers och thickersalfabet.
  • När kommer det? Vi har ännu inget preliminärt besked men troligtvis i augusti/september. Så fort vi vet mer uppdateras det i shoppen under Kommande nyheter.1 kommentarer:

EmmLa sa...

Nu har vi fått in detta! http://scraplagret.se/index.php?main_page=index&cPath=152_537