Sidlista

söndag 5 augusti 2012

Sneak Peek #7 Höst 2012 - {Tim Holtz - Ranger - Dyan Reaveley }

Vi avslutar Sneak Peek-veckan med älskade "The Lord" Tim och co. Hos Ranger har de alltid nyheter på gång, och i höst kommer du få se bl a detta:


  • Metallic Distress Stains


Distress Stains kommer i metallfärgerna brons, tenn och mässing. Dessa blir nog väldigt användbara, speciellt nu när man ska börja med julkorten... ;-)


  • Alterations Dies


Det kommer en del riktigt vackra Bigz dies inför jul, såsom denna snöstjärna som du viker till, domherre, julstjärnan i flera lager...... och stjärnorna som du ser ovanför, som du kan hänga i fönstret eller granen. Äntligen en dies istället för dessa mallar som alltid gör att det blir snett (för mig i alla fall, hehe...)


Det kommer flera nyheter i sortimentet av Strip Dies och On The Edge Dies också. Ovanför ser du de långa diesen med murbruk och krackelerad vägg (så snyggt med Metallic Distress Stains!), och en härlig granskog nedanför.  • Idea-OlogyNya pappersblock kommer också, i form av klassiska Paper Stash och den kartongfärgade Kraft Resist för extra behandling med valfria färger. Det är jultema på båda två!


Passande nog kommer då också juldekorationer i form av gnistrande "julgransglitter", randig twine...


... vackra metallcharms med julblommor och dessa himla roliga små granar :) De kanske inte ser mycket utför världen i förpackningen - men kolla in det fina tittskåpet som visades upp på CHA, där den större granen använts som julgran:
  • Stampers AnonymousTim Holtz släpper nya stämpelset i vanlig ordning i samarbete med Stampers Anonymous. Enligt Tims egen blogg har han också äntligen lyckats med sitt tjat :) på SA om att nyproducera populära äldre motiv från deras egen linje - fast då som EZ-monterade set istället för på träklossar. 

Du kommer se flera snygga klassiska set i shoppen snart, under namnet Classic Favorites, t ex:

  • Dylusions


Mixed Media-trenden fortsätter och Dyan Reaveleys Dylusions-sortiment har utökats med ännu en av mina önskedrömmar, en Art Journal! Det är svårt att få tag på sådana i bra kvalité och utan ringpärm, men nu så... :)


Även en inspirationsbok från Dyan kommer:


 ... samt fyra nya Stamp Sets och fyra nya Stencils i både liten och stor storlek. De går i julens tecken:


  • Övrigt


I samarbete med Vintaj släpps ännu fler vackra Patina-färger, denna gång i Metallic liksom Distress Stainsen. Det är två nya set som kommer. 

En annan kul nyhet är att Stickles klara glitterlim Clear Rock Candy kommer i torr form, som då går att strössla hur tjockt du vill. Som Stickles men med bara glittret alltså :)


Till sist vill jag visa pipetterna som kommer, som gör att du inte behöva spilla och slabba längre när du gör egna färgblandningar. Bra va?
  • Vad kommer? Metallic Distress Stains, utvalda dies från Alterations, Idea-Ology dekorationer, utvalda stämpelset från Tim Holtz nyheter samt Stampers Anonymous Classic Favorites, Dylusions Journal, Idea Book samt alla Stamps och Stencils, Vintaj Metallic Patinas, Distress Stickles Dry Glitter Clear Rock Candy, Inkssentials Pipettes.

  • När kommer det? Tim Holtz/SA stämplar beräknas komma i slutet av augusti, Ideaology i september och Alterations i september-oktober. Allt från Dylusions utom Art Journal (som blir  färdig i september) kommer i slutet av augusti, liksom övriga produkter. Om/när vi får mer exakta datum uppdateras det i shoppen under Kommande nyheter.

Tack för att du följt oss under Sneak Peek Week! 
Nu ser vi fram emot höstens nyheter.


0 kommentarer: