Sidlista

onsdag 21 november 2012

Den ovillga tomten

Jag har verkligen njutit i fulla drag av mitt dt kit! Idag vill jag gärna visa min lite mer lekfulla sida då jag ofta mixar in lite tekniker på mina layouter. Emma hade lagt ner wellpapp i kartongen som jag gissar var för att skydda mina saker. Men det var så snyggt så jag rev en bit av det och använde som foto matta bakom mitt fotografi. Med lite Gesso på fick jag en härligt snöig effekt.


Jag började med att mista lite över en stencil på mitt bakgrundspapper. Har du ingen stencil med snöflingeform så kan du använda dig av den gamla "vika och klippa en snöstjärnatekniken". Fäst sedan din flinga med små gluedots eller liknande så du lätt får bort mallen efter att du är klar.


Här har jag mixat mist, stämplar, stickers, trädekorationer, snöre och dit duttade ringar av akrylfärg.


Doilyn skapar en cool effekt med sitt skira mot all ruff färg. Jag gillar verkligen fonten på dessa Thickers och färgen är sådär perfekt röd.


Mina ringar har jag skapat lätt genom att doppa ett lock i färg och sedan stämpla med. Träsnöflingorna från Studio Calico målade jag vita denna gången.


En blomma måste jag ju i alla fall ha med på en annars blomlös layout! Denna superläckra från Prima fick min son att utbringa ett - Åhhhh vilken cool! Den glittrar väldigt fint och fick ta ensam majestät upp i högra hörnet av mitt foto.

Kramar från Ullis/LillBlomman!

4 kommentarer:

Stephi sa...

så härligt att se allt fint du gör. Denna LO är så snygg med allt underjobb

Jasmine sa...

En mycket fin layout. Du skall vara stolt.
Kram

Ulrika sa...

Den här var riktigt snygg! Härligt lekfull! Gillar din nya chevron-stämpel, hur du stämplat ringar med färg, och de snygga dekosarna!

Tigerblomma sa...

Superfin! LO! Lekfull och fantasifull!