Sidlista

fredag 7 december 2012

Lucka 7 - Silent Night...


Idag kommer ännu en duo av årets julkort, nu med Pion Designs Silent Night-papper i 6" storlek. Det blir så fint med de små mönstren på kort, som gör att man kan få med hela designen från samma papper. Här har jag använt det fina mönstret med jesubarnet i krubban:


Först dekorerade jag med en kakservett/doily, som sprayats med Glimmer Mist Creme de Rouge. Sen stansade jag ut en ram ur ett vykort från detta 12"-papper, och använde sen det som blev kvar av kortet som ram för den söta vinterbilden. 

Pion-arken med vintagebilder passar superfint till nyanserna i mönsterpappren.Jag band ett snöre runtom vykortet och klistrade fast biten från tillverkarremsan på pappret, där det stod "Silent Night". Blomman Kennedy är från Prima. 
Här täcker ett av mönstren hela kortet, med Maja Designs bårdmotiv stämplat lite slarvigt i kanterna. Ytterligare papper och datumetikett från tagsarket, doily, ängel i metall, spets och blomma fick dekorera, tillsammans med det vackra fönstret som står i fokus:Kyrkfönstret är gjord av resin, och "inne i kyrkan" sitter en ängel (från ett av mönsterpappren) och kikar ut.

Julblommorna i silver/guld är tyvärr slut för säsongen, men finns fortfarande att få tag på som en del av vårt julkit med Pion Design-tema:

Kitet räcker till massor av julkort och du hittar det här! ;-)
0 kommentarer: