Sidlista

tisdag 29 januari 2013

Ett tufft kort

Jag har använt Tim Holtz tuffa stämplar och gjorde ett stafflikort till en kille. Med hjälp av Distress Ink Pads och embossing pulver samt en stencil och  Dylusions sprayer blev det effektfullt.


Man kan knappast tro att basen är ett vitt cardstock då man ser detta kort. Jag började med att embossa med clear lite slarvigt över hela kortet. Då jag fönat drog jag med Distress Ink Pad i färgen Spiced Marmalade över hela kortet. Då jag vart nöjd med resultatet som jag ville ha lite ojämt, fortsatte jag med en svart dyna, Black Soot. För att det skulle hända något bakom bilen lade jag en stencil som jag sprayade Dylusions Black Marble över. Då jag embossat bilen och texten duttade jag med en embossingpenna lite här och där för att få dit lite svarta pluppar. Bilen kommer från Tim Holtz, ett stämpelkit med många snygga stämplar.

Ett brunt cardstock fick vara basen på mitt stafflikort. 

Hjulspåren är även de från Tim Holtz, likaså de tuffa metall dekorationerna. Jag tog lite wellpapp, som jag fick runt mitt Dt paket som jag distressade i svart. Wellpappen fick även dusch av Dylusions orange färg.


Hoppas du blir sugen att leka fram lite egna bakgrunder, det är jättekul.
4 kommentarer:

Ziro sa...

Wow!!! Ja nog blev det effektfullt allt! Det är skitsnyggt och framförallt manligt och coolt.

pojjo sa...

Sjukt läckert.. WOW

LillBlomman sa...

Åh vad läckert! Du är verkligen så himla bra på denna stilen!

Päivi sa...

Urläckert!!! Så här ska kort till killar se ut ;)

Ha det bäst