Sidlista

tisdag 26 juli 2011

Lindas Magnolia-kort #4

Hej!!

Nu är jag tillbaka igen med ett kort. Denna gång har jag använt en supersöt Tilda som är på väg för att fiska (Tilda har tyvärr precis tagit slut i shoppen, men en söt Edwin som fiskar finns!). Som vanligt är hon färglagd med distresser, och denna gång i blått och rosa. Jag brukar vanligen inte blanda rosa och blått på kort, men jag tyckte de här färgerna gick riktigt bra ihop.

Pappren är fullstora Magnolia-papper och jag har lagt ett ljusblått cardstock mellan varje papperslager för att skapa lite skarpare kontraster.

Bakom Tilda har jag stansat ut en ram med Martha Stewarts Punch Around The Page. Uppe i hörnet har jag gjort en liten vimpelrad, och nu har ju Magnolia även en vimpeldie - perfekt!

En liten pärla har fått dekorera varje vimpel, som dessutom är uppbyggd med 3D-kuddar för att ge lite djup åt kortet.

Dekorationerna på detta kort är annars fler pärlor, en utstansad trollslända (visst passar trollsländor bra till en fiskar-tjej?), rosor och körsbärsblommor som fått lite Stickles på sig.

Jag kommer snart tillbaka med nästa kort! Hoppas ni fått lite inspiration - allt härligt material finns i butiken! Kram//Linda - Pysselbus

2 kommentarer:

Cina99 sa...

Jättegulligt med blått och rosa! :)

lenislenis sa...

Jättegulligt kort!