Sidlista

söndag 24 juli 2011

{Sneak 7 - Ranger/Tim Holtz + bonus-peek på Glitz!}

Idag är det så dags för den sista sneak peeken, och veckan måste såklart avslutas med något riktigt härligt - nyheterna från Ranger och Tim Holtz!


Nya dekorationer i Idea-Ology-serien kommer, bl a den vackra fågelburen ovanför och etiketterna som passar till flaskorna.

Nya Alterations dies i samarbete med Sizzix kommer också - ovan ser du exempel på nya Halloween-dies och en vacker kvist med höstiga löv. Kandelabern och spindeln passar såklart till annat än Halloween också.

Efter succén med pappren Kraft Resist kommer nu uppföljare med nya mönster, liksom nya Kraft Core, som är enfärgade papper med naturfärgad kärna. När du sandpapprar, river eller ruggar på pappren så träder kärnan fram. Riktigt läckert för en väderbiten look!

Stampers Anonymous fortsätter att producera Tim Holtz vackra stämplar, och nya motiv till bl a julkorten kommer. Nytt är även att flera av seten kommer i mindre storlek än tidigare, vilket passar fint på etiketter/tags och mindre kort. Eller varför inte kombinera flera av dem på samma alster?

De härliga färgerna Distress Stains kommer i fler av distressfärgerna - även i vitt!

För dig som inte kan få nog av den populära genomskinliga Crackle Painten, kommer nu en burk i större förpackning!

Till sist lanseras nya lådor/kistor, som du kan dekorera efter egen smak och använda som förvaring till t ex scrapsaker eller vad du kan komma på. Vi undrar om det finns något intresse för dessa? Mått i inch står på bilderna, mått i cm samt ca-priser står under respektive låda:

Trinket Case
Mått: ca 20x16 cm
Höjd: ca 9,5 cm
Mått utfälld: ca 42,5 cm
Ca pris 289kr/st


Cargo Case
Mått: ca 35x18
Höjd: ca 19cm
Mått utfälld: ca 65 cm
Ca pris 409kr

Vad säger du, är de intressanta?Som jag utlovat i rubriken kommer ytterligare en bonus-sneak peek innan vi tackar för denna vecka, och det är på Glitz nya kollektioner Beautiful Dreamer och Vintage Blue:

Glitz blir ett nytt märke i Scraplagrets shop, och vi kommer få hem matchande dekorationer till serierna.

Det kommer naturligtvis komma mycket mer än vad vi hunnit visa i veckan som gått. Allt eftersom vi beställer så dyker det upp under rubriken Kommande Nyheter, tillsammans med beräknad leverans. Jag tror vi kommer få en härlig scraphöst :)

5 kommentarer:

Annette sa...

Det ser verkligen ut att bli en spännande scraphöst! Toppen att du tar hem hela kollektionerna från Glitz, jag vill ha ALLT från de två du beställt :)

roolz sa...

ååh, vilka härliga nyheter.. den vita distress-stainen hamnar ju verkliogen högt upp på önskelistan..
å trinket case:en med..

när beräknas nyheterna komma in i shopen? :)

Jenny sa...

jag är jätteintresserad av de nya lådorna/kistorna bägge två vill jag ha!

Jenny sa...

när jag precis hade tryckt på publicera knappen kom jag på en fråga, om ni tar hem bägge lådorna när ungefär kommer dem?

Emma sa...

Hej! Tim Holtz-grejerna släpps i omgångar, första omgången blir i september. Lådorna släpps i mitten av september liksom det mesta, diesen brukar komma senare.