Sidlista

fredag 27 januari 2012

Sneak Peek #5 Prima Del II


Är du redo för andra delen av Primas sneak peek? 


Vi börjar med dessa underbara klockor med detaljerat mönster i trä. Tänk så snygga med lite färg, eller varför inte bara eau naturelle...


Det kommer fler former och mönster av de läckra Resistant Canvas-dekorationerna, som kommer till liv när du sprayar dem med t ex Glimmer Mist. Vi har ett fåtal kvar från den tidigare säsongen här.


Supersöta stenberlocker i snygg form och färger...


... och säsongens vackra fjärilar kommer förstås också!



Ofärgade blommor kan man egentligen aldrig få för många av. De är så fina som de är, men också otroligt användbara då du alltid kan ge dem exakt den färg du själv vill ha.


De fina Manette-blommorna var nog de blommor jag föll mest för första gången jag tittade igenom nyheterna. Så himla söta av spetsbrodyr och liten pärla i mitten!


Ännu fler vackra rosor i vårens sprudlande färger...



Metalique-blommorna blir säkert en favorit hos grungeälskaren, med blommor i metallfärg och glitter.


Okej jag erkänner, jag kanske föll minst lika mycket för dessa som de söta spetsblommorna. Dessa blommor, Kennedy, kommer i flertalet färger i en snygg lager-på-lager design i olika nyanser av samma färger.


Prima har också tillverkat två produkter som jag är säker på kommer älskas och som vi egentligen saknat - en samling papper med skriftmönster och linjerat. Det är så användbart och snyggt i alla sammanhang:



Minns du i höstas när Prima släppte sina resindekorationer? De tog slut direkt och vi kunde inte få tag på fler då de var helt slut hos tillverkaren. Nu äntligen fanns de för oss att beställa igen, och vi har köpt in en stor mängd av dem :)


Även kända scrapparen Ingvild Bolmes verktygskollektion gick hårt åt i höstas. Nu har vi fått tag på några av hennes produkter såsom skärmattan, den ergonomiska kniven...



... några prov på hennes variant av "fluid chalk" (infärgningsdynor för rivna kanter t ex)...


... och det mångsidiga distressing-verktyget som innehåller bl a bigare, metallborste och olika grova blad för att rugga kanter med.


Till sist har vi beställt hem lite material för dig som gillar Art Journaling och Mixed Media, något som kommit mer och mer på sistone. 

Kort och förenklat beskrivet kan man säga att Art Journaling är som att skriva dagbok fast i bilder. Du skapar det som faller dig in på sidan, med hjälp av papper, färg, stämplar mm. Mixed Media är ett samlingsbegrepp för bl a Art Journaling, och det man menar är kombinationen av t ex papper och dekorationer från mer traditionell scrapbooking tillsammans med andra tekniker inom framförallt färg och andra material såsom  canvas, plast, metall osv.

Vi kommer få hem Art Journaling-boken som du ser ovan samt en Mixed Media-bok som du ser nedan. Den innehåller flera sidor av olika material, och du kan använda den som t ex minialbum för foton eller för Art Journaling.


Ett riktigt snyggt omslag till Mixed Media-boken kommer också, som du kan färglägga efter egen smak:


Puh, det var inte lite att visa upp! Men nu är Primas sneak peek slut för denna gång. Mer kommer förstås att hamna i shoppen om någon månad eller så :)

Vi ses imorgon för en helt ny och färsk sneak peek!

4 kommentarer:

Iffa ...... sa...

HJÄLP!!!....Vilket ha-begär jag fick nu!!!!! Fjärilarna och stenberlockerna måste jag ju bara ha sen =)))!

Stephi sa...

amen hallå va fint

HeleneV sa...

Scriptpad, stenberlockerna och manetteblommorna hamnade på min "vill ha"-lista på en gång!!

Cina99 sa...

Det blir mycket nudlar ett tag framöver ;)