Sidlista

onsdag 12 juni 2013

Art-Journaling med viktiga ord!

Idag tänkte jag visa en ganska enkel Art-Journalingsida. Med enkel menar jag att jag inte använt så mycket olika medium som jag vanligtvis använder. Men innebörden och orden är desto viktigare! Jag måste erkänna att med åldern infinner sig en större säkerhet och jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tänker om mig. Just detta handlar min sida om. Att det är okej att gå sin egen väg och inte följa med strömmen.

Jag började med att stämpla en hel rad med baksidor från stämeplarket Mini Couture från Dylusions. Denna gången valde jag att ha kraft färgen kvar i blocket från Daler Rowney.
Sedan stämplade jag en av klänningarna som visar en framsida och ritade även dit ett ansikte innan jag klippte ut allt. Jag stämplade även en hatt och klippte ut. Jag stämplade på ett mönstrat papper från Prima. Innan jag skuggade med pennor täckte klänning och hatt med Multi-Medium så ytan blev glatt.
Mina ord skrev jag med olika alfabetstickers. Jag gillar de från Prima med lite struktur. Avslutningsvis doodlade jag lite runt kanterna.

Många kramar från Ulrika aka LillBlomman!


2 kommentarer:

Stephi sa...

Wow...så coolt gjort..ME like ;-)

Jasmine sa...

Mycket snyggt och inspirerande - både din kreativa sida samt det viktiga budskapet.
Kram